sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Lentävä selkäevänorsu esittäytyy "Trööt!"

Hei taas~ Olen ollut laiska lapsi, enkä ole ehtinyt/jaksanut/muistanut/pystynyt postaamaan liian pitkään aikaan.. Anteeksiii, älkää syökä mua! >:
 
En edes miitistä (joka oli köh 16.11.) ole saanut laitettua kuvia.. /: Osittain johtuu siitä, että isäni ei usko järkkäriä käsiini muualle kuin tähän meidän lähipiiriimme ja äiti oli vienyt digikameransa kädentaitomessuille.. .__. Joten miitissä häpesin kuollakseni Lumiaani. Olihan siellä hauskaa, mutta tosiaan häpeän sitä laatua niin, että ohjaan teidät suoraan Nelzun blogin postaukseen, jossa on hänen kuviansa paikalta.. (: TÄSTÄ pääset kyseiseen postaukseen.
 
Olen toki säätänyt (kokeisiin lukemisen lisäksi) jotakin tän postaamattomuuteni aikana. :D En nyt turhan paljon ole kuvaillut, mutta hiukan. Ja laatuhan on tuttuun tapaan täysin kauhistuttavan pöyristyttävää, mutta älkää silti pyörtykö, kiitos~ (;

https://www.youtube.com/watch?v=sJrF-kd9m38
Laittakaapa soimaan näin joulukuun alkamisen kunniaksi :3
 


 
Eli tosiaan: sain tuossa torstaina(?) give-voittoni: kiitän vielä ihanista vaatteista ja muista! :3 ♥ Ja Luna ei tietenkään ole muuttumassa pikkupunkkarista pinkiksi söpöilijäksi, mutta tykkäsin neitosesta vain ihan kamalasti noilla vaatteilla ja saparoilla, joten.. (':
 
Huonoa laatua edessäpäin..






 
Ja sitten säädin kädentaitokurssilla parin kaverin kanssa jotain ja pöllin samalla yhdeltä kangasta :D (okei, lainasin luvallisesti xD) Pienestä palasta kangasta näpertelin ensin huolimattomuuttani väärin ommellun topin Lunalle ja sitten ompelin oikein, joka sitten päätyi Crissen vaatevarastoon. Samaan paikkaan pääsi myös jotenkin taidokkaasti ompelemani pantsut~ nwn


Tässä sama kangas kuin Crissen vaatteissa, mutta käännetty niin, että söpöt (eli ei-Luna-tyyliset) kuviot jäivät toiselle puolelle.
 
 
 
Sitten pääsin/jouduin perjantaina kouluun (tämähän ei sinänsä ole ihmeuutinen, mutta :DD), mutta koulupäivän mittaa aamuinen kurkkukipuni kutsui lisäjoukkoja: päänsärky, jäätyminen ja nuha. Joten oli oikein rattoisaa raapustaa viimeisellä (eli kaikkein päänsärkyisimmällä) tunnilla uskonnon koetta. Enkä sitten millään osannut munkkiluostareihin liittyviä asioita! Senkin fransiskaanit! D:< Murmur! Myöhemmin perjantaina tilanne päätti vain pahentua ja illalla olikin jo kuumetta. Lauantaina jäädyin vielä hiukan, kurkku kärsi ja tuntui, että joku oli jatkuvasti hakkaamassa pääni vieressä kattilan kansia yhteen, mutta pääsin kuin pääsinkin jollekin meidän pikkukylän joulutapahtumalle ja myöhemmin keräämään riparimerkintöjä. (Jes, ekat merkinnät!)
 
*kännykkälaatu*
Autossa matkalla sinne joulutapahtumaan. Fiilis oli ihana, koska lunta satoi!! ♥Q♥

hehkeilen
......... Mutta lähtiessämme kotiin, tunnelmat oli hiukan ehtineet jo kärsiä.. :D Ehkä yks harvoista lumeen liittyvistä haitoista (Lumi on rakkaus! Toisin ajattelevat olette väärässä, muahahahhaa! >:D) on se, että kun naamaan lentää jatkuvasti jättihiutaleita, niin vähän alkaa potuttaa. ಠ__
ainakin jos on hiuspakkomielteinen
 
Lunta! ~♥~



Niin ja olinkin ihan unohtanut! Kroatian matkaa edeltäneessä postauksessa selitin jotain lentävistä selkäevänorsuista. Ja kommenteissa muistaakseni Fondue mietti, olisiko Kroatiassa niitä. No olihan siellä tietenkin! :D Kovin taitavasti osasivat sulautua maastoon, enkä yhtäkään kuvaa saanut, mutta tältä se näyttäisi:
(valitan, en osaa piirtää eläimiä kovin hyvin..)
Otuksen nimi hämää aika lailla: eihän sillä ole selkäevää. Mutta kyseessä onkin sellainen pieni norsu, joka lentää korvillaan kuin Dumbo ja korvissa on tuollaiset ihmeterävätkulmat, jotka muistuttavat eviä (ainakin jonkun mielestä). Ja se selkä siihen nimeen tulee ihan vain siitä, että otuksella ylipäätään on selkä. ^^ Kaikilla ei ole. Koittakaa nyt kuparihäntäiseltä siimakorvakalaltakin etsiä selkää tai mahaa! Hohhohhoo~ Eipä löydy, ei.
+ Lentävät selkäevänorsut osaavat todella hyvin piiloutua saniaisten taakse. Etsikää sieltä, jos Kroatiassa poikkeatte. :DD




Paljon turhaa asiaa yhdessä postauksessa, mutta lupaan yrittää postailla ja kuvailla enemmän, ainakin näin joulun lähestymisen kunniaksi. (; Olkoon se jonkin sortin joulukalenteri teille. :D (ette kyllä välttämättä saa postausta joka päivä, mutta mitäs pienistä)

Nyt sekoilin kyllä ihan tarpeeksi tälle päivälle (olen väsynyt). Huomenna uusi päivä ja koitan heti koulun jälkeen päästä kuvaamaan kun on vielä valoisaa. (;
........................

♥: Emsu & nuksuttimet

4 kommenttia:

  1. Olisiko sinulla kuvaa kuparihäntäisestä siimakorvakalasta, niitäkin varmaan oli siellä kroatiassa :3
    Ja söpöjä kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä en nähnyt matkallani ollenkaan, kun ovat niin pieniä, mutta voin koittaa piirtää. :DD Ja kiitos. :3

      Poista